Resultaten voor cbr top internet nl

machtigen rijschool
automaat rijschool amsterdam
opfriscursus autorijden amsterdam
cbr nijmegen
opfriscursus autorijden ouderen
cbr top internet
nieuws nu nl
TrafficTrainer
cbr top internet nl
Examenreservering CBR.
Ook de nascholingscursussen vakbekwaamheid van de divisie CCV kunnen hiermee worden geregeld. Verder bevat TOP internet belangrijke actuele informatie voor de opleiders. Om van TOP internet gebruik te kunnen maken, moeten rijscholen staan ingeschreven bij het CBR. Na hun inschrijving krijgen zij toegang tot TOP internet.
rijschool denk amsterdam
Rijtest kan voortaan ingepland worden via TOP Internet RijschoolPro.
Klanten ontvangen een brief van het CBR met informatie over de rijtest en het maken van een afspraak bij de rijschool. Een rijtest inplannen via TOP Internet is alleen mogelijk als de klant deze brief heeft gehad. Het inplannen van een rijtest gaat op dezelfde manier als het inplannen van examens.
holland casino arnhem
CBR TOP Internet Koppeling Flexpulse Rijschoolsoftware.
Als de leerling vervolgens zijn rijopleiding bijna heeft voltooid en u een tussentijdse toets bij het CBR reserveert, komt deze via de top internet koppeling automatisch in uw agenda te staan. Mocht er op dat tijdstip al een rijles gepland zijn, dan krijgt u daar direct een melding van.
taxi arnhem
Wisselmethode CBR-examenreserveringen op TOP aangepast RijschoolPro.
Hierin is opgenomen dat de naam van de opleider die het examen heeft gereserveerd overeen moet komen met de naam op het examenvoertuig én de naam waaronder de opleider bij het CBR staat ingeschreven. De extra maatregel vergroot de controlemogelijkheden voor de kandidaten. Onderwerpen: CBR, rijinstructeur, Rijschool, TOP Internet.
frans nederlands vertalen
TOP Internet RijschoolPro.
Bijna twintig keer deed het CBR dit jaar een melding van een storing of onderhoud aan de CBR-systemen TOP Internet en Mijn CBR. De sluiting van die systemen is noodzakelijk om de continuïteit van het huidige systeem. 27-11-2015 1 reactie door: Lars Verpalen.
CBR Top Internet PlanGo Help.
CBR Top Internet. CBR Top Internet. 4 artikelen in deze collectie. Geschreven door Regina en Bram Jetten. CBR Top Internet. Koppel PlanGo en CBR Top Internet om plannen nóg makkelijker te maken. Geschreven door Regina. Meer dan een week geleden bijgewerkt.
CBR Top Internet PlanGo Help.
CBR Top Internet. CBR Top Internet. CBR Top Internet. Koppel PlanGo en CBR Top Internet om plannen nóg makkelijker te maken. Geschreven door Regina. Meer dan een week geleden bijgewerkt. De koppeling met CBR Top Internet is momenteel in testfase.
Rijschoolvandaag.nl Het CBR: rijschool inschrijven en examens reserveren.
Je bent dus niet direct zichtbaar. Het CBR werkt met het online reserveringssysteem TOP internet. Binnen dit systeem kunnen rijscholen examens, toetsen en nascholingsactiviteiten reserveren en registreren. Leerlingen kunnen ook zelf een theorie-examen reserveren voor auto, motor en bromfiets. Dat gaat via de website van het CBR.

Contacteer ons