Resultaten voor top cbr internet

machtigen rijschool
automaat rijschool amsterdam
opfriscursus autorijden amsterdam
cbr nijmegen
opfriscursus autorijden ouderen
cbr top internet
nieuws nu nl
TrafficTrainer
top cbr internet
Examenreservering CBR.
Ook de nascholingscursussen vakbekwaamheid van de divisie CCV kunnen hiermee worden geregeld. Verder bevat TOP internet belangrijke actuele informatie voor de opleiders. Om van TOP internet gebruik te kunnen maken, moeten rijscholen staan ingeschreven bij het CBR. Na hun inschrijving krijgen zij toegang tot TOP internet.
rijschool hoeksche waard
TOP Internet RijschoolPro.
Bijna twintig keer deed het CBR dit jaar een melding van een storing of onderhoud aan de CBR-systemen TOP Internet en Mijn CBR. De sluiting van die systemen is noodzakelijk om de continuïteit van het huidige systeem. 27-11-2015 1 reactie door: Lars Verpalen.
pay
CBR TOP Internet Koppeling Flexpulse Rijschoolsoftware.
CBR TOP Internet Koppeling. Top Internet Koppeling. De rijschoolsoftware PlanRijles synchroniseert automatisch met het CBR Top Internet systeem. Hierdoor worden automatisch alle gemachtigde leerlingen aan uw leerlingenadministratie toegevoegd. Daarnaast worden alle ingeplande examens en tussentijdse toetsen in de planning van de juiste instructeur geplaatst.
VPNs
Rijtest kan voortaan ingepland worden via TOP Internet RijschoolPro.
Klanten ontvangen een brief van het CBR met informatie over de rijtest en het maken van een afspraak bij de rijschool. Een rijtest inplannen via TOP Internet is alleen mogelijk als de klant deze brief heeft gehad. Het inplannen van een rijtest gaat op dezelfde manier als het inplannen van examens.
taxi arnhem
Wisselmethode CBR-examenreserveringen op TOP aangepast RijschoolPro.
Hierin is opgenomen dat de naam van de opleider die het examen heeft gereserveerd overeen moet komen met de naam op het examenvoertuig én de naam waaronder de opleider bij het CBR staat ingeschreven. De extra maatregel vergroot de controlemogelijkheden voor de kandidaten. Onderwerpen: CBR, rijinstructeur, Rijschool, TOP Internet.
top cbr.
Meer dan een week geleden bijgewerkt. De koppeling met CBR Top Internet is momenteel in testfase. TOP Internet RijschoolPro. Bijna twintig keer deed het CBR dit jaar een melding van een storing of onderhoud aan de CBR-systemen TOP Internet en Mijn CBR.
Site Offline.
Check this page regularly! This web site will soon be on-line. Ipower, the hosting service provider for Büdrijf, wishes them all the best with their web site and would like to thank them for their trust! EMAIL SUPPORT FAQ ONLINE HANDLEIDING.
CBR Top Internet PlanGo Help.
CBR Top Internet. CBR Top Internet. CBR Top Internet. Koppel PlanGo en CBR Top Internet om plannen nóg makkelijker te maken. Geschreven door Regina. Meer dan een week geleden bijgewerkt. De koppeling met CBR Top Internet is momenteel in testfase.

Contacteer ons