Meer resultaten voor top internet cbr nl

machtigen rijschool
automaat rijschool amsterdam
opfriscursus autorijden amsterdam
cbr nijmegen
opfriscursus autorijden ouderen
cbr top internet
nieuws nu nl
TrafficTrainer
top internet cbr nl
Examenreservering CBR.
Ook de nascholingscursussen vakbekwaamheid van de divisie CCV kunnen hiermee worden geregeld. Verder bevat TOP internet belangrijke actuele informatie voor de opleiders. Om van TOP internet gebruik te kunnen maken, moeten rijscholen staan ingeschreven bij het CBR. Na hun inschrijving krijgen zij toegang tot TOP internet.
wehkamp
Planning, reservering en betaling CBR.
Vanuit TOP internet kunnen facturen worden aangemaakt en geprint. Op Mijn CBR kunnen personen bekijken welke CCV-diplomas, certificaten en nascholingsuren code 95 zij hebben behaald. Voor de bescherming van hun privacy kunnen zij alleen inloggen via hun DigiD. Heeft deze informatie geholpen?
Conditioner
CBR Home NL.
Wanneer hoor ik iets van het CBR over mijn gezondheidsverklaring? Wat kan het CBR beslissen? Ik heb een besluit gekregen; en nu? Herkeuring aanvragen of bezwaar maken. Moet ik naar een medisch specialist? De Gezondheidsverklaring en het rijbewijs voor meerdere voertuigen.
rijschool denk amsterdam
TOP Internet RijschoolPro.
Bijna twintig keer deed het CBR dit jaar een melding van een storing of onderhoud aan de CBR-systemen TOP Internet en Mijn CBR. De sluiting van die systemen is noodzakelijk om de continuïteit van het huidige systeem. 27-11-2015 1 reactie door: Lars Verpalen.
vloerkleed
Vademecum.
Rijscholen geen toegang tot TOP internet CBR 12 en 13 juni RijschoolPro.
Rijscholen geen toegang tot TOP internet CBR 12 en 13 juni. Gepubliceerd op 10-06-2011 om 1024.: Rijscholen hebben dit weekend op zondag 12 en maandag 13 juni geen toegang tot TOP internet. Dit in verband met een softwarerelease van het CBR.
CBR TOP Internet Koppeling Flexpulse Rijschoolsoftware.
Als de leerling vervolgens zijn rijopleiding bijna heeft voltooid en u een tussentijdse toets bij het CBR reserveert, komt deze via de top internet koppeling automatisch in uw agenda te staan. Mocht er op dat tijdstip al een rijles gepland zijn, dan krijgt u daar direct een melding van.
Eigen verklaring Sense.
Leidt het door de kandidaat zélf indienen van de gezondheidsverklaring tot vertraging in het reserveringsproces, omdat de opleider nu moet wachten tot deze verklaring is ingediend en het CBR een Verklaring van geschiktheid heeft afgegeven? Als de kandidaat zijn gezondheidsverklaring via Mijn CBR indient en alle vragen met nee heeft beantwoord, komt de Verklaring van geschiktheid net als nu meteen beschikbaar in TOP internet.

Contacteer ons